Image via Riot Games
by Alex717 in
NEA ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

Μετά την απενεργοποίηση της πριν από δύο ημέρες, η Orianna επιστρέφει στα Worlds 2022 αφού διορθώθηκε το bug που είχε παρουσιαστεί, όμως αυτό πρόκειται μόνο για ένα από τα πολλά bugs που έκαναν την εμφάνιση τους ως τώρα στην διοργάνωση.

Η Riot Games έδρασε αστραπιαία στην συγκεκριμένη περίπτωση και πλέον οι παίκτες που παλεύουν για την διάκριση στο σημαντικότερο τουρνουά του επαγγελματικού League of Legends θα έχουν και πάλι την δυνατότητα να επιλέξουν το πολύ δυνατό mage champion, του οποίου η Ulty μπορεί να αλλάξει εντελώς την ροή ενός αγώνα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση ήρθε στο φως μετά από ανάρτηση του Vandiril, γνωστό για την ανίχνευση bugs στο League of Legends, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει αποκαλύψει και άλλες περιπτώσεις κατά την διάρκεια των Worlds 2022 στις οποίες το ability ενός ήρωα δεν είχε το αποτέλεσμα που θα έπρεπε.

Μία από αυτές έχει να κάνει με ένα bug το οποίο είναι γνωστό στους παίκτες εδώ και πολύ καιρό και δεν είναι άλλο από το animation στο Q του Gnar.

Στην αναμέτρηση των DRX εναντίων των Top Esports, o Kingen ετοιμαζόταν για ένα dive πάνω στον Wayward με την βοήθεια του Pyosik και χρησιμοποίησε το Q του ώστε να μειώσει την ζωή του αντιπάλου.

Παρά το γεγονός ότι το boomerang θα έπρεπε να γυρίσει πίσω στο Gnar, αυτό άλλαξε εντελώς κατεύθυνση και κτύπησε τον αντίπαλο toplaner, κάνοντας ακόμα πιο εύκολη την δουλειά για τους δύο παίκτες των DRX.

Και ενώ μπορεί αυτό το bug να θεωρείται ότι δεν επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της αναμέτρησης, μιας και οι Kορεάτες κατάφεραν να φτάσουν στην νίκη κυρίως μέσω του bottom lane, η επόμενη περίπτωση έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες.

Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι των G2 Esports με τους πρωταθλητές του LPL, JD Gaming, σίγουρα θα θυμούνται το τελευταίο και καθοριστικό teamfight που ξέσπασε στο midlane και κατέληξε σε 4 kills για τους Κινέζους, οι οποίοι αμέσως μετά κινήθηκαν ανενόχλητοι προς την αντίπαλη βάση και κατέστρεψαν το Nexus.

Ενώ το fight φάνηκε να ξεκινάει ιδανικά για τους φιναλίστ του LEC, με τον Flakked να πιάνει ένα πολύ καλό charm με το R της Seraphine και τον Darius του Brokenblade να αποτελειώνει με ulty την αντίπαλη Taliyah, στην συνέχεια δεν τον είδαμε να χρησιμοποιεί ξανά το ultimate ability στους αντιπάλους του.

Αυτό συνέβη λόγω ενός bug που οδήγησε την Ulty του συγκεκριμένου champion να μην πάρει reset αλλά να μπει σε cooldown όταν ο ήρωας στον οποίο την χρησιμοποίησε πέθανε λίγο πριν ολοκληρωθεί το animation του ability.

Το συγκεκριμένο συμβάν είναι κάτι που ενδεχομένως άλλαξε την κατάληξη του teamfight και μάλιστα τράβηξε την προσοχή του επικεφαλής αναλυτή των G2, Rodrigo.

Ο Πορτογάλος αναρωτήθηκε για το τί συνέβη στο συγκεκριμένο fight και δεν πήρε το reset ο Darius, με πολλούς να σχολιάζουν ότι πρόκειται για ακόμα ένα bug που υπάρχει στο παιχνίδι για πολύ καιρό αλλά δεν έχει διορθωθεί από την Riot Games, ενώ αντέδρασαν αρνητικά στο γεγονός ότι τα Worlds 2022 ως τώρα χαρακτηρίζονται από ένα αριθμό σοβαρών bugs.

Μετά από ένα διάλειμμα δύο ημερών, η αγωνιστική δράση στο τουρνουά θα επανέλθει το βράδυ της Πέμπτης με την ολοκλήρωση του 1ου ομίλου και οι πάντες ευελπιστούν ότι τα bugs δεν θα κλέψουν την παράσταση.

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply