by Alex717 in
AΣΙΑ LCK LEC LPL NA LCS NEA ΕΥΡΩΠΗ

Η regular season ολοκληρώθηκε και στα τέσσερα μεγάλα regions του League of Legends (LCK, LPL, LEC, LCS) και ο mid laner της Top Esports, Knight, ήταν αυτός που σημείωσε το καλύτερο συνολικό KDA από όλα τα πρωταθλήματα.

Ο 22χρονος Κινέζος ήταν ο μοναδικός από όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν στις τέσσερις μεγάλες διοργανώσεις, ο οποίος σημείωσε διψήφιο KDA, παίζοντας 38 παιχνίδια για τους TOP Esports και έχοντας συνολικό σκορ 183 / 42 / 239.

Παρά το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες τον ξεπέρασαν στον συνολικό αριθμό των kills και assists, το εντυπωσιακό στοιχείο που έκανε τον  συγκεκριμένο παίκτη να ξεχωρίζει ήταν τα μόλις 1,1 deaths που είχε ανά παιχνίδι.

Ο ήρωας τον οποίο ο Knight χειρίστηκε με μεγαλύτερη επιτυχία αυτό το καλοκαίρι ήταν η Taliyah, αφού την επέλεξε πέντε φορές στο Summer split, κερδίζοντας και τα πέντε παιχνίδια και έχοντας ατομικό KDA 19,3, σύμφωνα με το Games of Legends.

Image via Riot Games – Top Esports Knight

Δεύτερος στην κατάταξη με το υψηλότερο KDA στο Summer split, ήταν το έμπειρο support των Evil Geniuses από το LCS, Vulcan, ο οποίος σημείωσε KDA 8,72, ενώ ακολουθεί ο θρυλικός midlaner της Team Liquid, Bjergsen, με 8,68.

Στο ευρωπαϊκό LEC, το δίδυμο του bottom lane της G2 Esports, Targamas και Flakked, κατέλαβαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση στον συγκεκριμένο τομέα αντίστοιχα, ενώ οι συμπαίκτες στην νοτιοκορεάτικη υπερδύναμη Gen.G, Ruler και Chovy βρέθηκαν στην πρώτη δυάδα του KDA στο LCK.

Ο marksman των Fnatic, Upset, ο οποίος ήταν πρώτος στην κατάταξη με τα καλύτερα KDA στο Spring Split παγκοσμίως, σημείωσε 5,7 στην καλοκαιρινή αγωνιστική περίοδο, δέκα και πλέον πόντους χαμηλότερα από τον εκπληκτικό αριθμό 16,5 που είχε πετύχει το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς.

Όσο για τον Knight, θα επιστρέψει στη σκηνή του LPL στις 22 Αυγούστου για τον 4o γύρο των playoffs του LPL, αφού η ομάδα του θα γλιτώσει αρκετά rounds λόγω της τελικής κατάταξης που είχε στην regular season.

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply