by Alex717 in
GREEK LEGENDS LEAGUE NEA

Η εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ελλάδας Team Phantasma εξασφάλισε την πρόκριση της στον ημιτελικό του Losers’ Bracket στο GLL 2022 Summer split, αφού παρουσιάστηκε ανίκητη στην σειρά με τον Ολυμπιακό Αλίμου και δεν έδωσε στον αντίπαλο κανένα περιθώριο αντίδρασης, φτάνοντας στο 3-0 με μια πολύ πειστική εμφάνιση.

Στην συνέχεια της πορείας τους, τα φαντάσματα θα τεθούν αντιμέτωπα με τους WLGaming και θα προσπαθήσουν να βρεθούν και πάλι στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ο οποίος θα διεξαχθεί στην Αθήνα, εκεί που τους περιμένει η Ανόρθωση.

Παρακάτω θα δούμε περιληπτικά την εξέλιξη των παιχνιδιών της σειράς.

Game 1

Σε ένα early game που είδες και τις δύο ομάδες να είναι άκρως προσεκτικές, το πρώτο fight έγινε στο 11ο λεπτό και κατέληξε σε ένας για έναν, με την ομάδα των φαντασμάτων να κάνει δικό της τον πρώτο δράκο και συνεχίζοντας να παίζει γύρω από το συγκεκριμένο objective, να φτάνει στο Cloud soul point μόλις στο 21ο λεπτό.

Τα gold στο παιχνίδι ήταν ισορροπημένα για τους δύο διεκδικητές της πρόκρισης, όλα όμως άλλαξαν στο fight του 26ο λεπτού, όταν ο Edward έκανε το engage και μαζί με τον Druxy προσπάθησαν να αξιοποιήσουν τον συνδυασμό Amumu – Miss Fortune, όμως ο Sanity χρησιμοποίησε το Taric ulty και έσωσε την ομάδα του από το μεγάλο κύμα damage και στην συνέχεια αυτός και οι συμπαίκτες του γύρισαν την κατάσταση και εξουδετέρωσαν τέσσερις αντιπάλους, παίρνοντας και το Baron Nashor.

Η Team Phantasma είχε μπει πλέον στην θέση του οδηγού και αφού έκανε δική της την ψυχή του δράκου, τελικά έφτασε στο 1-0 στην σειρά μετά από άλλο ένα κερδισμένο 5v5 στα 28 λεπτά παιχνιδιού.

Game 2

Τα πρώτα skirmishes έφεραν κάποια kills και για τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό Αλίμου να συγκεντρώνει την πίεση του στο bottomlane και να εξουδετερώνει τον πρώτο δράκο, ενώ η Team Phantasma κινήθηκε προς το Herald και στην συνέχεια βρήκε δύο kills στο πρώτο εκτεταμένο teamfight που έγινε στο 15ο λεπτό, ισοφαρίζοντας τους δράκους.

Καμία ομάδα δεν είχε αποκτήσει πλεονέκτημα στα gold όσο πλησιάζαμε στο midgame, όμως οι πρωταθλητές έπιασαν δύο αντιπάλους στο 21ο λεπτό και αμέσως ξεκίνησαν το Baron, σκοτώνοντας τελικά και τα υπόλοιπα τρία μέλη της ομάδας του Αλίμου που προσπάθησαν να τους αποτρέψουν και πήραν το πολύ σημαντικό objective, βρίσκοντας την ευκαιρία που έψαχναν για να ανοίξουν τον δρόμο προς την δεύτερη νίκη τους.

Μόλις πέντε λεπτά από εκείνο το σημείο χρειάστηκαν ο Nikolex και οι συμπαίκτες του για να βάλουν τέλος στις προσπάθειες του GOAL να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αφού εξουδετέρωσαν σύσσωμη την αντίπαλη ομάδα στην περιοχή του toplane στο 26ο λεπτό και έφτασαν ένα βήμα από την μεγάλη πρόκριση.

Game 3

Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού Αλίμου εξουδετέρωσαν τον Nikolex στην προσπάθειά του για invade μόλις στο 2ο λεπτό και πήραν βραχεία κεφαλή στα gold, η ομάδα του Bako όχι μόνο ισορρόπησε την κατάσταση αλλά πέρασε και μπροστά σε χρυσό, βρίσκοντας μερικά picks τόσο στο midlane όσο και στο botlane.

Το 4v4 του 16ου λεπτού στην κάτω λωρίδα είδε τους πρωταθλητές να προσθέτουν άλλα δύο kills στην φαρέτρα τους και την Kalista του Vaynedeta να φτάνει στο 3 / 0 / 2, ενώ όσο περνούσαν τα λεπτά, οι παίκτες των φαντασμάτων συνέχισαν να βρίσκουν κερδισμένα skirmishes στην κάτω μεριά του χάρτη, αποκτώντας πολύ μεγάλο προβάδισμα και παίρνοντας το Baron Nashor στο 22ο λεπτό.

Το τέλος του παιχνιδιού ήταν πλέον τυπική διαδικασία, με την ομάδα του Peppe να ολοκληρώνει το καθαρό 3-0 στην σειρά στο 24ο λεπτό και τον Έλληνα midlaner να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης, αφού σε τρία παιχνίδια δεν σημείωσε ούτε ένα death (!!!) και έφτασε συνολικά στο εκπληκτικό 21 / 0 / 21.

Η μεγάλη μάχη μεταξύ Team Phantasma και WLGaming Esports θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιουλίου με ώρα έναρξης στις 7 το απόγευμα και μένει να δούμε εάν οι πρωταθλητές θα καταφέρουν να διατηρήσουν τα υψηλά επίπεδα απόδοσης τους και να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση για τον τελικό του GLL 2022 Summer split.

Για τα αποτελέσματα και όλες τις ειδήσεις που αφορούν το GLL, μπορείτε να ενημερώνεστε απλά με ένα κλίκ στον μενού ΝΕΑ και στην κατηγορία Greek Legends League.

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply