by Alex717 in
NEA ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Οι Outplayed στους οποίους αγωνίζεται ο Έλληνας support παίκτης Hungrypanda ηττήθηκαν με 3-1 από τους Macko Esports στην σειρά του μεγάλου τελικού για το ιταλικό PG Nats και θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους στο EU Masters από την φάση των προκριματικών.

Για άλλη μία φορά, οι Macko κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα ιδιαίτερα drafts που επέλεξαν, κάτι για το οποίο φημίζονται τα τελευταία χρόνια και τους έχει οδηγήσει σε επιτυχίες.

Παρακάτω θα δούμε περιληπτικά την εξέλιξη των τεσσάρων αναμετρήσεων της σειράς.

Game 1

Οι Outplayed μπήκαν αρκετά αποδιοργανωμένοι στην σειρά, αφού δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί στην πρώτη αναμέτρηση, με τους Macko να παίρνουν σημαντικό προβάδισμα μετά τα skirmishes του early game και να το εκμεταλλεύονται στο έπακρο, κλείνοντας το παιχνίδι στο 27ο λεπτό.

Outplayed vs Macko Esports PG Nats finals Game 1

Game 2

Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα του 2ου παιχνιδιού, αφού ο Hungrypanda και οι συμπαίκτες του στάθηκαν πολύ καλύτερα στο Summoner’s Rift και πήραν κεφάλι στο παιχνίδι, καταφέρνοντας να πνίξουν τους αντιπάλους τους όταν τελικά έφτασαν στην βάση τους και πήραν και τα τρία inhibitors.

Το σκηνικό άλλαξε όταν οι παίκτες των Outplayed πήραν κάποιες λανθασμένες αποφάσεις και δεν κατάφεραν να κλείσουν το παιχνίδι, με τους Macko να γυρίζουν την κατάσταση και να παίρνουν προβάδισμα στα gold.

Τελικά όλα κρίθηκαν σε ένα teamfight στην περιοχή του Elder, με τον Lotuss να κερδίζει τον Cboi στην μάχη του smite και να δίνει το Elder buff στην ομάδα του, η οποία εξουδετέρωσε δύο αντιπάλους και αμέσως μετά κατέστρεψε την αντίπαλη βάση στο 40ο λεπτό.

Outplayed vs Macko Esports PG Nats finals Game 2

Game 3

Η ιστορία επαναλήφθηκε στο game 3, με τους OP να παίρνουν προβάδισμα της τάξεως των 5-6 χιλιάδων gold μετά το early game, όμως ο συνδυασμός Rengar-Ivern που επέλεξαν οι αντίπαλοί τους για το jungle-mid ήταν αυτός που τους οδήγησε στην νίκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Macko έκαναν ένα engage στην περιοχή του δράκου εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι παίκτες των Outplayed ήταν κάπως χωρισμένοι μεταξύ τους και βρήκαν τέσσερα kills, ενώ λίγο αργότερο κέρδισαν ένα ακόμα 5v5, παίρνοντας τον Baron και φτάνοντας σε championship point στο 37ο λεπτό.

Outplayed vs Macko Esports PG Nats finals Game 3

Game 4

Ακόμα ένα draft που αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπιστεί επέλεξε η ομάδα του Click στην 4η αναμέτρηση (Olaf – Wukong – Zilean – Sejuani – Senna) και δεν έδωσε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Hungrypanda στα teamfights, επιβάλλοντας τον ρυθμό της από την αρχή μέχρι το τέλός.

Η 3η και καθοριστική νίκη για τους Macko Esports ήρθε στο 27ο λεπτό και τους έδωσε τον τίτλο του πρωταθλητή Ιταλίας όπως και μία απευθείας θέση στους ομίλους του EU Masters.

Outplayed vs Macko Esports PG Nats finals Game 4

Ο 23χρονος Έλληνας παίκτης έπαιξε κατά σειρά Leona, Thresh, Alistar και Nautilus, φτάνοντας σε συνολικό KDA 0 / 22 / 33 και κατά την διάρκεια της σειράς είχε αρκετές καλές στιγμές, ιδιαίτερα στο 2ο και 3ο παιχνίδι.

Η συνολική παρουσία του Hungrypanda στις τρείς σειρές που έδωσε η ομάδα στα play-offs του PG Nats 2022 Summer split ήταν εξαιρετική και αποκόμισε πολλά θετικά σχόλια για την απόδοσή του.

Όπως προαναφέρθηκε, οι Outplayed θα μπουν στην μάχη των προκριματικών του EU Masters στις 24 Αυγούστου, εκεί όπου θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους από άλλα πρωταθλήματα.

Μέσα από την κατηγορία Έλληνες στο εξωτερικό στο μενού ΝΕΑ του Esportal, ενημερωνόσασταν κατά την διάρκεια όλου του Summer split για τα αποτελέσματα των Ελλήνων παικτών που αγωνίστηκαν σε δυνατά ERLs. Η ενημέρωση θα συνεχιστεί και κατά την διάρκεια του EU Masters.

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply