by Alex717 in
AΣΙΑ LCK LEC LPL MSI NA LCS NEA ΕΥΡΩΠΗ

Τεράστιο ενδιαφέρον θα έχει πλέον η αυριανή ημέρα του MSI, αφού είδαμε αλλαγή στις ισορροπίες του ομίλου μετά τα αποτελέσματα της σημερινής αγωνιστικής ημέρας.

Η πρωταθλητές LPL, RNG είναι αυτοί που φαίνεται να ξεχωρίζουν αυτή την στιγμή απ’ όλους  τους υπόλοιπους διεκδικητές της πρώτης θέσης του ομίλου.

Διατηρώντας την απόδοσή τους σε υψηλά επίπεδα καθ’ όλη την διάρκεια της δεύτερης φάσης του τουρνουά, έχουν καταφέρει να φτάσουν τα επτά νικηφόρα αποτελέσματα σε οκτώ παιχνίδια, κρατώντας την τύχη της πρωτιάς στα χέρια τους.

Μετά από ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, όπου οι Saigon Buffalo πήρε πλεονέκτημα και έφτασε πολύ κοντά στην νίκη, οι RNG κατάφεραν τελικά να κάμψουν την αντίσταση των εκπροσώπων του Βιετνάμ.

Στο δεύτερο γι’ αυτούς παιχνίδι, οι Κινέζοι δεν επέτρεψαν αυτή την φορά στον αντίπαλό τους να βρει ευκαιρία για την νίκη, αφού εξουδετέρωσαν πολύ εύκολα τους Evil Geniuses.

Οι πρωταθλητές Βόρειας  Αμερικής έκαναν ίσως την μεγαλύτερη έκπληξη στο MSI μέχρι σήμερα, αφού στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, βγήκαν νικητές απέναντι στους T1 και τους ανάγκασαν στην 3η ήττα τους.

Από την μεριά της, η ομάδα  του Faker, πήρε την εκδίκησή της από τους πρωταθλητές Ευρώπης, αφού έκανε επίδειξη δύναμης και έσπασε το Nexus των G2 μόλις στο 21ο λεπτό.

Σε καθοδική πορεία τις τελευταίες δύο ημέρες βρίσκεται η ομάδα από το LEC, αφού συμπλήρωσε τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα στην σειρά, χωρίς να καταφέρει να δείξει τα καλά στοιχεία του παιχνιδιού της.

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα από τους PSG Talon, έδωσε αφορμή για να ξεκινήσουν συζητήσεις τόσο για το draft όσο και για τον τρόπο παιχνιδιού των G2 τις τελευταίες ημέρες.

H ομάδα από την Ταιβάν έχασε τεράστια ευκαιρία να φτάσει σε τριπλή ισοβαθμία για την 4η θέση του ομίλου, αφού στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας έδωσε στους Saigon Buffalo την πρώτη τους νίκη στον όμιλο.

Έτσι διαμορφώνεται πλέον η βαθμολογία του ομίλου, με τους RNG να είναι το μεγάλο φαβορί για πρωτιά και από εκεί και πέρα να παραμένουν όλα ανοικτά.

Το αυριανό πρόγραμμα ξεκινάει στις 9 το πρωί με το παιχνίδι των G2 που θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα εναντίων των Saigon Buffalo.

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply