by Alex717 in
AΣΙΑ LCK LEC LPL MSI NA LCS NEA ΕΥΡΩΠΗ

RNG, T1, G2 και EG είναι τελικά οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Mid-Season Invitational 2022.

Με την τέταρτη θέση που δίνει πρόκριση στα ημιτελικά να είναι ορθάνοικτη ξεκίνησε η σημερινή αγωνιστική ημέρα του τουρνουά.

Στο πρώτο παιχνίδι, οι G2 δεν μπόρεσαν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί, χάνοντας και από τους Saigon Buffalo, και φτάνοντας τις πέντε σερί ήττες.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έβαλαν τον εαυτό τους σε δύσκολη θέση όσον αφορά την πρόκριση, αφού έδωσαν την ευκαιρία στους PSG Talon να τους απειλήσουν σε περίπτωση δικών τους νικηφόρων αποτελεσμάτων.

Παρόλα αυτά, η ομάδα από την Ταιβάν δεν έδειξε ότι είναι ικανή να κάνει την υπέρβαση αφού ηττήθηκε στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας από τους Evil Geniuses, με τους Αμερικάνους να ανεβαίνουν στην τρίτη θέση του ομίλου με αυτό το αποτέλεσμα.

Η T1 εξασφάλισε την δεύτερη θέση του ομίλου όταν επιβλήθηκε των Saigon Buffalo, οι οποίοι παρουσιάστηκαν πολύ πιο ανταγωνιστικοί τις δύο τελευταίες ημέρες, ολοκληρώνοντας την πορεία τους με ρεκόρ δύο νίκες και οκτώ ήττες.

Στην συνέχεια του προγράμματος, η ομάδα από το κινέζικο LPL έσπασε το nexus των Ταϊβανέζων και κατέλαβε και τυπικά την πρώτη θέση του ομίλου, δίνοντας παράλληλα την πρόκριση στους G2.

Με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, η έκτη μάχη μεταξύ Ευρώπης και Βόρειας Αμερικής στο φετινό Mid-Season Invitational, ήταν καθαρά ένα παιχνίδι γοήτρου.

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες μονομαχίες επιφύλασσε το παιχνίδι, αφού ο caPs αγωνίστηκε εναντίων του Impact στο toplane ενώ ο BrokenBlade βρέθηκε στην μεσαία λωρίδα με αντίπαλο τον jojopyun.

Τελικά οι εννέα φορές πρωταθλητές του LEC, κατάφεραν να σπάσουν το σερί των πέντε ηττών, επικρατώντας για 6η συνεχόμενη φορά στο τουρνουά εναντίων της ομάδας του Inspired, και ολοκλήρωσαν τον όμιλο παίρνοντας την 3η θέση.

Το τελευταίο παιχνίδι της σημερινής ημέρας είχε πολύ ενδιαφέρον παρά τον διαδικαστικό του χαρακτήρα του. Οι Νοτιο-κορεάτες επιβεβαίωσαν ότι έχουν επανέλθει σε καλή κατάσταση αφού υπέταξαν τους RNG, σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση στο μεγαλύτερό της διάστημα.

Οι πρωταθλητές Κίνας είχαν το δικαίωμα ως πρωτοπόροι του ομίλου να επιλέξουν αντίπαλο στα ημιτελικά ανάμεσα στους G2 και τους EG, με τους πρωταθλητές LCS να είναι τελικά η επιλογή τους.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα διεξαχθούν στις 27 και 28 του μήνα στις 11 πρωινή ώρα, ενώ την αρχή θα κάνουν οι Evil Geniuses με την προσπάθειά τους για να πετύχουν την υπέρβαση απέναντι στην κινέζικη υπερδύναμη.

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply