Image via LPL
by Anima in
AΣΙΑ LPL NEA

Μετά από μια συγκλονιστική regular season, η οποία ήταν καθηλωτική μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, ήρθε και επίσημα η ώρα των playoffs στο LPL 2022 Summer split. Οι 10 ομάδες που πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση θα αγωνιστούν όχι μόνο για το πολυπόθητο τρόπαιο, αλλά και για μια από τις 4 θέσεις στα Worlds που θα διεξαχθούν στην Αμερική.

Δεδομένου του αριθμού των ομάδων, τα playoffs ξεκινάνε νωρίτερα από τα υπόλοιπα major regions.  Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη σειρά θα διεξαχθεί αύριο, 16 Αυγούστου και το split θα ολοκληρωθεί με τον μεγάλο τελικό την 1η Σεπτεμβρίου.

Ακολουθούν αναλυτικά οι δέκα ομάδες που θα αγωνιστούν στα playoffs (με βαθμολογική σειρά):

1. TOP Esports

2. JD Gaming

3. Victory Five

4. Royal Never Give Up

5. EDward Gaming

6. Weibo Gaming

7. LNG Esports

8. Oh My God

9. Fun Plus Phoneix

10. Bilibili Gaming

Μεγάλη ήταν η απογοήτευση για τους Anyone’s Legends οι οποίοι κράταγαν την τύχη στα χέρια τους αλλά, λόγω του πολύ δύσκολου προγράμματος που είχαν, με ένα σερί 6 ηττών στο τέλος της κούρσας τερμάτισαν μόλις ενδέκατοι και αποχαιρέτησαν από νωρίς τη διοργάνωση. 

Έκπληξη προκάλεσε και η ήττα εκτός προγράμματος για τους RNG. Η ομάδα του Xiaohu ήθελε να κάνει το καθήκον της στην τελευταία αγωνιστική έναντι των προτελευταίων LGD για να εξασφαλίσει τη 2η θέση. Όμως, οι LGD είχαν διαφορετική άποψη και “έκλεψαν” τη νίκη από τα χέρια των RNG, οι οποίοι έπεσαν από τη 2η στην 4η θέση και θα χρειαστεί να ξεκινήσουν από την 1η φάση των playoffs.

Οι αναμετρησεις και τα brackets των playoffs

​​Η αυλαία των playoffs ανοίγει αύριο με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Fun Plus Phoenix και Oh My God, στις 11:50 ώρα Ελλάδος, ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση μεταξύ LNG και Bilibili στις 17 του μηνός.

LPL 2022 Summer playoffs bracket

Οι νικητές των παραπάνω αναμετρήσεων θα αγωνιστούν στον επόμενο γύρο με EDG και Weibo Gaming αντίστοιχα. Οι δυο ομάδες που θα καταφέρουν να προκριθούν από τον 1ο γύρο, θα πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά όπου περιμένουν οι TOP Esports με τους JD Gaming.

​​Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά ένα preview για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα playoffs του LPL 2022 Summer split.

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply