by Alex717 in
NEA ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Όπως έγινε και το προηγούμενο split, το Esportal θα σας κρατάει ενήμερους για την απόδοση των Ελλήνων παικτών οι οποίοι αγωνίζονται στο εξωτερικό και κατά την διάρκεια του 2023.

Οι τρείς παίκτες από την χώρα μας που έπαιξαν στο LEC φέτος θα παραμένουν στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, ενώ θα υπάρχουν και αρκετοί που θα δοκιμαστούν σε δυνατά εθνικά πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ποιοι θα είναι αυτοί οι παίκτες, με βάση τα όσα έχουν προκύψει ως τώρα είτε από επίσημες ανακοινώσεις είτε από το ρεπορτάζ.

Comp – KOI (Επισημο)

Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ευρωπαϊκού League of Legends, ο Έλληνας marksman παρέμεινε όπως αναμενόταν στο ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης Rogue (τώρα ονομάζονται KOI), και θα κυνηγήσει και πάλι την κορυφή έχοντας τρεις από τους τέσσερις συμπαίκτες που τον βοήθησαν να φτάσει σε αυτή την τεράστια επιτυχία.

Labrov – TEAM BDS (επισημο)

Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια στην Team Vitality, ο Labrov δεν θα συμπεριλαμβάνεται στο ροστερ της ομάδας του Perkz για την νέα αγωνιστική σεζόν. Ωστόσο, θα παραμένει “κάτοικος” του LEC αφού η έτερη γαλλική Team BDS του ανέθεσε τον ρόλο του support στο νέο της project, το οποίο θα αποτελείτε από τρείς Γάλλους παίκτες στο topside και το δίδυμο Crownie-Labrov στην κάτω λωρίδα.

Mersa – TEAM HERETICS (επισημο)

Αποτελώντας έναν από τους rookies της προηγούμενης χρονιάς στο LEC, εξελίχθηκε αγωνιστικά μέσα στην χρονιά και πλέον αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την θέση του support, έχοντας όλο το μέλλον μπροστά του. Έτσι, η νεοφώτιστη Team Heretics επέλεξε να τον εντάξει στο δυναμικό της και να του δώσει την ευκαιρία να γίνει μέλος σε αυτό το αν μη τι άλλο ενδιαφέρον line-up που έφτιαξε.

Pretty – 100 THIEVES ACADEMY (επισημο)

Ο πρώτος midlaner στην λίστα, ο οποίος έχει φάει τα πρωταθλήματα του εξωτερικού “με το κουτάλι”. Αγωνίζεται στην άλλη μεριά του Ατλαντικού από τα τέλη του 2020 όταν και υπέγραψε συμβόλαιο για τους Immortals Academy, συμειώνοντας μάλιστα και μία συμμετοχή στο LCS πέρυσι το καλοκαίρι. Το 2023 θα παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες όμως θα αλλάξει αγωνιστική στέγη, αφού ανακοινώθηκε από την ακαδημία των 100 Thieves.

J0J0C – ZETA (φημολογια)

Ο Έλληνας midlaner θα αφήσει το ελληνικό πρωτάθλημα για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο εξωτερικό, όπως είχαμε αναφέρει πριν λίγες ημέρες. Οι ZETA του Έλληνα προπονητή Reveal επέλεξαν τον ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην 2η κατηγορία της Ισπανίας και θα επιχειρήσει να διεκδικήσει την προαγωγή για το LVP.

Icebreaker – Tsiperakos : WIZARDS (φημολογια)

Η τριάδα των Ελλήνων παικτών στο LVP 2 συμπληρώνεται με τον 23χρονο toplaner και τον 20χρονο midlaner,  οι οποίοι θα παραταχθούν στο line-up των Wizards του επίσης Έλληνα coach, Anonpsycko. Ο Icebreaker έχει εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα αφού είχε αγωνιστεί στο LVP για τους BCN Squad το 2021, εκεί όπου είχε συμπαίκτη το νυν ADC των Heretics, Jackspektra.

Jaxplank – Hungrypanda : DSYRE ESPORTS (φημολογια)

Άλλο ένα δίδυμο Ελλήνων παικτών που είναι γνωστοί στο ελληνικό κοινό θα είναι συμπαίκτες στο επόμενο split. Οι Dsyre Esports έχουν βάλει υψηλούς στόχους στην 1η τους συμμετοχή στο ιταλικό PG Nationals και για αυτό επέλεξαν τον νεαρό toplaner που ξεχώρισε για τις εμφανίσεις του στο NLC με τους Riddle και τον βετεράνο support παίκτη ο οποίος ήταν από τους καλύτερους στον ρόλο του στο ιταλικό πρωτάθλημα το προηγούμενο split.

Για οτιδήποτε νεότερο προκύψει στην κατηγορία των Ελλήνων παικτών που θα αγωνιστούν σε ομάδες του εξωτερικού θα ενημερώνεστε με νέα άρθρα στην ενότητα Μεταγραφές και στην ενότητα Έλληνες στο εξωτερικό.

# LoL Έλληνες παίκτες στο εξωτερικό # LoL Έλληνες παίκτες στο εξωτερικό

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply