by Alex717 in
LEC NEA ΕΥΡΩΠΗ

Οι SK Gaming επιβεβαίωσαν για ακόμα μία φορά ότι η πορεία τους στο regular season δεν ήταν “πυροτέχνημα” αφού κόντρα σε όλες τις προβλέψεις πήραν μία σπουδαία πρόκριση για τα play-offs του LEC απέναντι στην Team Vitality.

Αντιθέτως οι MAD Lions δεν έπεσαν κι εκείνοι θύμα έκπληξης αφού έπιασαν πολύ υψηλή απόδοση απέναντι στους Astralis και συμπλήρωσαν την τελική 4αδα του Winter split.

Team Vitality – SK Gaming

Ο Bo εστίασε την προσοχή του στο toplane και με την βοήθεια που είχε από τα roams του Kaiser βοήθησε τον Photon να βγει μπροστά, ενώ η γαλλική ομάδα πήρε μεγάλο προβάδισμα και στην κάτω λωρίδα.

Οι SK Gaming έχασαν πλήρως τον έλεγχο του Summoner’s Rift και δεν μπορούσαν να κάνουν facecheck σε κανένα σημείο, όμως κατάφεραν να βρουν ένα pick πάνω στον Photon μετά από 25 λεπτά και ξεκίνησαν το Baron. Ο Bo βρέθηκε εκεί και έκλειψε το objective, αλλά η ομάδα του δεν κατάφερε να λήξει το παιχνίδι στα επόμενα λεπτά.

Το ρίσκο που πήραν ο Perkz και οι συμπαίκτες του να ξεκινήσουν τον 2ο Baron τιμωρήθηκε, με τον Markoon να είναι αυτή την φορά εκείνος που έκανε το steal και τους SK να ανατρέπουν εντελώς τα δεδομένα, φτάνοντας τελικά στην νίκη μετά από 40 λεπτά παιχνιδιού.

Οι παίκτες των SK Gaming μπήκαν στο game 2 με κεκτημένη ταχύτητα από το προηγούμενο αποτέλεσμα και δείχνοντας περίσσια αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση στο early game κέρδισαν όλες τις μάχες στο Summoner’s Rift και μπήκαν σε θέση οδηγού.

Το εκτεταμένο fight του 19ου λεπτού είχε καταστροφική κατάληξη για την ομάδα του Bo, με τον Exakick και τους συμπαίκτες του να εξασφαλίζουν τον Nashor λίγο αργότερα και να ολοκληρώνουν το αναπάντεχο stomp πριν καν το χρονόμετρο γράψει 24 λεπτά.

MAD Lions – Astralis

Οι δύο ομάδες πήγαιναν βήμα-βήμα στα πρώτα λεπτά, όμως όλα άλλαξαν στο fight που ξέσπασε στο toplane μετά από σχεδόν 13 λεπτά αγώνα, με τους MAD να παίρνουν τον 1ο πύργο και σιγά σιγά να γίνονται ΄όλο και πιο απειλητικοί.

Οι Astralis έκαναν ό,τι μπορούσαν για να παραμένουν στην διεκδίκηση της νίκης, όμως είδαν το Baron να πηγαίνει στους αντιπάλους τους στο 23ο λεπτό, με το teamfight του 32ο λεπτού στο mid να σφραγίζει την τύχη του game 1.

Η 2η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδιαίτερα ευνοϊκά για την ισπανική ομάδα, αφού βρήκε 2 kills στο πρώτο 5 εναντίων 5 το οποίο ξέσπασε στο level 1. Οι MAD έκαναν ιδανική χρήση του προβαδίσματος που πήραν και απέκτησαν τον έλεγχο γύρω από όλα τα πρώτα objectives.

Η ομάδα του Finn πήρε κάποια kills πίσω στα επόμενα λεπτά και μείωσε λίγο την διαφορά στα gold, όμως αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό για να αλλάξει την ροή του game, με τον Carzzy και τους συμπαίκτες του να παίρνουν τελικά το Baron στο 24ο λεπτό και αμέσως μετά να πραγματοποιούν την επέλαση τους προς την αντίπαλη βάση.

Τα play-offs στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης ξεκινούν αύριο με την πολύ σπουδαία σειρά μεταξύ G2 Esports και KOI η οποία θα έχει ώρα έναρξης στις 7 το απόγευμα και θα κριθεί στις 5 νίκες.

# LEC SK

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply