by Alex717 in
AΣΙΑ LCK LEC LPL NA LCS NEA ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΥΡΩΠΗ

Το 2023 βρίσκεται προ τον πυλών και μαζί του έρχεται η νέα αγωνιστική σεζόν στο επαγγελματικό League of Legends, η οποία θα φέρει καινούργια δεδομένα και αδιάκοπη δράση.

Η φετινή off-season η οποία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, επιφύλασσε μεγάλες εκπλήξεις στον μεταγραφικό τομέα, με πολλά μεγάλα ονόματα να αποχωρούν από την ομάδα τους και βρίσκουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Τα μεγαλύτερα αστέρια στον πλανήτη είναι πλέον έτοιμα να αναμετρηθούν μεταξύ τους σε μία άκρως απαιτητική χρονιά η οποία έρχεται με πολλές αλλαγές που σηματοδοτούν την μεγάλη ανάπτυξη του League of Legends στον τομέα τον esports.

Μία από τις σημαντικότερες τροποποιήσεις στο ημερολόγιο της σεζόν έχει να κάνει φυσικά με τις τεράστιες αλλαγές που εφαρμόστηκαν στο format του LEC, του οποίου την έναρξη περιμένει με ανυπομονησία και προσμονή η ευρωπαϊκή κοινότητα και όχι μόνο.

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια αναμένεται να διεξαχθούν και στο αμερικανικό LCS, με αρκετές ομάδες να συνθέτουν πολύ δυνατά ροστερς και να αφήνουν μετά από καιρό υποσχέσεις ότι το επίπεδο του πρωταθλήματος θα είναι ανεβασμένο.

Ποιες είναι όμως οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης των δύο αυτών τουρνουά τα οποία αναμένεται να κρατήσουν καθηλωμένους τους θεατές στα διάφορα streaming platforms? Μπορείτε να τις δείτε παρακάτω.

ΠρωτάθλημαΗμερομηνία έναρξης
LEC21 Ιανουαρίου
LCS26 Ιανουαρίου

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα δύο κατά κοινή ομολογία κορυφαία regions στον κόσμο. Όπως φανερώνουν τα line-ups, τα οποία είναι γεμάτα από την λάμψη παικτών-αστέρων, το κορυφαio League of Legends θα παιχτεί και φέτος στο κορεάτικο LCK και στο κινέζικο LPL.

Δυστυχώς η ημέρα εκκίνησης για τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα, όμως αν κρίνουμε από τα προηγούμενα χρόνια, αυτή δεν αναμένεται να διαφέρει πολύ από το LEC και το LCS.

Όσοι λοιπόν είστε φαν του καλού League of Legends δεν θα μείνετε για πολύ καιρό ακόμα χωρίς θέαμα, αφού ο επόμενος μήνας θα φέρει μαζί του τα πρώτα αγωνιστικά δρόμενα για το 2023.

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply