Screenshot via ZerolagEspots X
by Alex717 in
GREEK LEGENDS LEAGUE NEA

Ολοκληρώθηκε η 1η ημέρα του Week 3 στο GLL Summer split, με την Hell Zerolag να πετυχαίνει μία κομβική νίκη απέναντι στους Gamespace MCE και την Team Phantasma να επιστρέφει στην 1η θέση της κατάταξης.

Το 1ο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα σε Gamespace και Zerolag ήταν αμφίρροπο από την αρχή ως το τέλος.

Η ομάδα του Meditteranean College πήρε ένα μικρό προβάδισμα στα πρώτα λεπτά και παρότι οι Zerolag στην συνέχεια κέρδισαν κάποια κρίσιμα fights και βγήκαν μπροστά στα gold, το 1ο Baron πήγε στην ομάδα του Warszi μετά από ένα pick πάνω στον Sh4kur.

Η επέλαση της GSMC με τα buffed minions ανακόπηκε πολύ γρήγορα από τους Zerolag και το παιχνίδι έγινε χαοτικό, με τα fights να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ο dibu και οι συμπαίκτες του μπήκαν και πάλι σε θέση οδηγού μετά από 30 λεπτά αγώνα όταν απάντησαν στην προσπάθεια των αντιπάλων τους για engage στην μεσαία λωρίδα και εξουδετέρωσαν τον Nashor.

Η αναμέτρηση κρίθηκε μετά από άλλο ένα 5v5 το οποίο για ακόμα μία φορά ξεκίνησε από τους Gamespace αλλά κατέληξε σε ACE για τους Zerolag οι οποίοι πήραν την νίκη-έκπληξη στο 36ο λεπτό.

Η Team Phantasma μπήκε ως το μεγάλο φαβορί στο Summoner’s Rift για το παιχνίδι με την Team Paradox και επιβεβαίωσε εμφατικά αυτόν τον τίτλο.

Σε ένα από τα μεγαλύτερα stomps που έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό, η ομάδα του Manaty ήταν ισοπεδωτική στο early game και έβρισκε kills σε όλο τον χάρτη, παίρνοντας προβάδισμα που ξεπέρασε τις 10 χιλιάδες gold στο 15′.

Όλες οι προσπάθειες της TPX για να βρει κάποιο fight που θα της έδινε κάποιες ελπίδες επιστροφής έπεσαν στο κενό και το Baron πήγε πολύ εύκολα στα “φαντάσματα” που έκλεισαν το παιχνίδι στο 22ο λεπτό έχοντας πάνω από 20 χιλιάδες gold διαφορά από τους αντιπάλους τους.

Σε ένα πιο ήρεμο early game συγκριτικά με τα προηγούμενα, η Team Refuse εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι παίκτες των WLG δεν φάνηκαν συντονισμένοι στα fights που ξέσπασαν γύρω από τους δράκους και κατάφερε να φτάσει σε Soul point μόλις στο 18ο λεπτό.

Ο Carnage κατάφερε να κλέψει τον 4ο δράκο περίπου 5 λεπτά αργότερα, όμως έδωσε την ζωή του ως αντάλλαγμα και οι Refuse βρήκαν την ευκαιρία να κινηθούν προς το Baron.

Η προσπάθεια του Gordinho για enage ήταν αποτυχημένη, με τους WLG να κερδίζουν το fight στο 4v5 και να παίρνουν εκείνοι το objective, ανατρέποντας τα δεδομένα.

Ενώ όλα έδειχναν ότι οι “κόκκινοι” θα καταφέρουν να φτάσουν στην νίκη, ήταν η σειρά τους να κάνουν λάθος επιλογή ξεκινώντας τον Nashor, με το “turn” πάνω στους αντιπάλους να αποδεικνύεται καταστροφικό, αφού οι τελευταίοι πέτυχαν το ACE και μπήκαν ξανά σε θέση οδηγού.

Παρότι έβαλαν και το Cloud Soul στην φαρέτρα τους, οι Refuse έδωσαν την ευκαιρία στους WLG να εξουδετερώσουν το 3o Nashor στο 40ο λεπτό μετά από ένα λάθος του bobista που πιάστηκε μόνος του.

Το Elder Dragon πήγε χωρίς αντίσταση στην ομάδα του Mentos, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να δώσει ένα τέλος στην αναμέτρηση και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 47ο λεπτό, όπου άλλο ένα κερδισμένο fight για την Team Refuse άνοιξε τον δρόμο προς το Nexus των WLG.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με την μάχη της Ανόρθωσης απέναντι στους Wild Panthers. Μπορεί το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην “κόντρα” Pun1hser – J0J0C, ωστόσο πρωταγωνιστές του early game ήταν οι iLevi και Goldento4st που πήραν τεράστιο προβάδισμα στο bot με την βοήθεια του Noodle.

Το lead μεταφέρθηκε σε όλο τον χάρτη, με τους “πάνθηρες” να μην έχουν απαντήσεις στα επιθετικά plays της Ανόρθωσης και να “καταρρέουν” μένοντας πίσω πάνω από 10 χιλιάδες χρυσό πριν συμπληρωθεί το 20ο λεπτό.

Ένα pick πάνω στον Rabbit έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Αμμοχώστου να πάρει χωρίς αντίσταση το Baron και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει σμπαράλια την βάση των WPE μετά από 27 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα.

Αύριο ακολουθεί η 6η αγωνιστική η οποία περιλαμβάνει τα παιχνίδια Hell Zerolag – Team Refuse, Wild Panthers Esports – Gamespace MCE, Team Paradox – Ανόρθωση και ολοκληρώνεται με το ντέρμπυ WLGaming Esports – Team Phantasma.

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply