Image via LCK
by Alex717 in
AΣΙΑ LCK NEA ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Το τέλος της καριέρας του ως επαγγελματίας παίκτης League of Legends ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ο Jang “Ghost” Yong-jun! 

Ο Νοτιοκορεάτης marksman αποκάλυψε ότι θα σταματήσει να αγωνίζεται competitively μέσω μιας αποκλειστικής συνέντευξης εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε σε μια από τους γνωστότερους ρεπόρτερ της σκηνής, την Ashley Kang του Korizon Esports, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. 

Ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το competitive League of Legends ο Ghost

Ο εικοσιτετράχρονος, πλέον, Ghost είχε μια πλήρη καριέρα που διήρκεσε 7 έτη με high highs και low lows, κάνοντας το ντεμπούτο του στο LCK με την CJ Entus, όντας μόλις δεκαεπτά χρονών, το μακρινό 2016. 

Τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε στις BBQ Olivers και Liiv Sandbox χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, ωστόσο είναι γνωστότερος για το πέρασμά του από την Damwon Gaming. 

Ο Νοτιοκορεάτης marksman έγινε μέλος της ομάδας το 2020 και μαζί με τους Nuguri, Canyon, Showmaker και BeryL κατέκτησε το Summer Split του LCK αλλά και τα Worlds εκείνης της χρονιάς, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο βάθρο που έχουν να προσφέρουν τόσο οι εγχώριες όσο και οι διεθνείς διοργανώσεις. 

Η ομάδα έκανε μόλις μια αλλαγή ενόψει του 2021 με τον Khan να αντικαθιστά τον Nuguri και συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της, κατακτώντας back to back το LCK και τερματίζοντας μόλις στη 2η θέση του MSI αλλά και του Παγκοσμίου. 

Το 2022 βρήκε, εντούτοις, τον Ghost στην Nongshim RedForce, με την οποία δεν κατάφερε και πολλά, ενώ δεν αγωνίστηκε το φέτος, αποφασίζοντας να κάνει διάλλειμα ελλείψει ελκυστικών προτάσεων, που θα του επέτρεπαν να φθάσει και πάλι στα Worlds. 

Το 2023 υπήρξε ένα έτος ενδοσκόπησης για τον ίδιο, που αισθάνεται ευγνώμων για την καριέρα που είχε και μπορεί πλέον να αποχωρήσει από την ενεργό δράση ευχαριστημένος. 

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply