by Alex717 in
AΣΙΑ LPL NEA

Οι EDG παρουσιάστηκαν εξαιρετικοί απέναντι στους JDG και πήραν το θετικό αποτέλεσμα, διατηρώντας την θέση τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο LPL.

Οι JD Gaming είχαν μπει πολύ δυνατά στην φετινή χρονιά έχοντας τέσσερις νίκες στις πρώτες τέσσερις σειρές του LPL Spring split, όμως μετά την ήττα τους με 1-2 από τους Weibo Gaming την προηγούμενη εβδομάδα, είδαν τους EDG να κάνουν επίδειξη δύναμης απέναντι τους πριν λίγες ώρες.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2021 πήραν τον πλήρη έλεγχο από νωρίς στο game 1 και παίζοντας μεθοδικά έφτασαν στο dragon soul αλλά και στο Baron Nashor, κλείνοντας την αναμέτρηση στο 31ο λεπτό.

Δύο λεπτά περισσότερα χρειάστηκε ο Ale και η παρέα του για να κάμψει την αντίσταση των αντιπάλων της και στην επόμενη αναμέτρηση, με τον Κινέζο toplaner να ξεχωρίζει μάλιστα για την απόδοση του στον Kennen (4 / 2 / 10).

LPL: EDG vs JDG

Αυτή ήταν η 5η φετινή νίκη για τους EDward Gaming, οι οποίοι έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά και μοιράζονται την 1η θέση της κατάταξης με τους Top Esports, ενώ λίγο πιο κάτω βρίσκονται Invictus Gaming και LNG Esports, με τους τελευταίους πάντως να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η μεγάλη απογοήτευση της σεζόν μέχρι τώρα παραμένει η πορεία των RNG, οι οποίοι πάντως επιβλήθηκαν με 2-1 επί της Team WE την περασμένη Κυριακή και θα τεθούν αύριο το πρωί αντιμέτωποι με τους FPX στην προσπάθεια τους να ξεκινήσουν ένα νικηφόρο σερί το οποίο θα τους δώσει ώθηση για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις.

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply