by Alex717 in
AΣΙΑ LCK LEC NA LCS NEA ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Με βάση ρεπορτάζ του LEC Wooloo πριν από λίγες ώρες, ο Κορεάτης toplaner Thanatos θα συνεχίσει την καριέρα του στο LCS και τους C9.

Η off-season στο πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής έχει ήδη ξεκινήσει, με τους C9 να είναι μια από τις ομάδες που φαίνεται ότι θα πραγματοποιήσουν σημαντικές αλλαγές ενόψει Summer split, μετά την αποτυχία της ομάδας να προκριθεί στον τελικό του Spring και να βρεθεί στο MSI.

Μάλιστα, η πρώτη κίνηση για το ρόστερ τους θα όπως όλα δείχνουν είναι “ηχηρή”, αφού ήρθαν σε συμφωνία με τον Κορεάτη toplaner Thanatos.

Ο 19χρονος παίκτης που αγωνίζεται στην ακαδημία της Dplus KIA θεωρείται ένα από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα στον ρόλο του, έχοντας κερδίσει και το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην αναπτυξιακή λίγκα του LCK.

Παρότι βρέθηκε κοντά στην προαγωγή του στην πρώτη ομάδα την περασμένη off-season, η Dplus KIA αποφάσισε να τον κρατήσει στην ακαδημία αφού ήδη υπήρχαν αρκετοί rookies στο ρόστερ.

Όπως αναφέρει το Sheep Esports, η συμφωνία των δύο πλευρών βρίσκεται ακόμα σε προφορικό επίπεδο, όμως αν δεν υπάρξει κάποια μεγάλη ανατροπή τότε ο Thanatos θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Κορέας και θα αντικαταστήσει τον Fudge.

Η C9 δεν ήταν μόνη στην διεκδίκηση του Thanatos, αφού η Karmine Corp ετοιμάζει και εκείνη αρκετές αλλαγές στο line-up και φέρεται να έδειξε πολύ “ζεστό” ενδιαφέρον, όμως ο ταλαντούχος toplaner επέλεξε το LCS, έχοντας ως στόχο την επαναφορά του οργανισμού στην διεκδίκηση τίτλων,

Για περισσότερα μεταγραφικά νέα, κάντε ένα κλίκ στην ενότητα Μεταγραφές, στην κεντρική σελίδα του Esportal.

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply