Image via Riot Games
by Alex717 in
AΣΙΑ LCK LEC LPL NEA ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

# Worlds 2022 play-ins ομάδες

Λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη του κορυφαίου γεγονότος στο competitive scene του League of Legends, συνεχίζεται η αξιολόγηση για την δυναμικότητα των ομάδων που συμμετέχουν στα Worlds 2022.

Μετά την αναφορά στο Group A των προκριματικών, σειρά παίρνουν οι ομάδες που θα κοντράρουν τις δυνάμεις τους στον 2ο όμιλο με έπαθλο ένα εισιτήριο για το main stage.

Σε αυτό το group συναντάμε ομολογουμένως πιο δυνατά ονόματα από αυτά του Group A, μεταξύ των οποίων μία ομάδα η οποία αν πιάσει καλή απόδοση μπορεί να φτάσει πολύ μακριά στην διοργάνωση.

Group B

DRX

Μπορεί το 4ο seed του LCK να μην είναι μέσα στα φαβορί της διοργάνωσης αφού υπάρχουν ομάδες τόσο από το πρωτάθλημα Νότιας Κορέας όσο και από το κινέζικο LPL που θεωρούνται πιο δυνατές, όμως η παρουσία του θρυλικού marskman Deft σε ένα meta που βασίζεται στο bottom lane, καθιστά αυτόματα τους DRX ως μία υπολογίσιμη δύναμη,

Deft – Photo by Yicun Liu via Riot Games

MAD Lions

Μετά από μία εξαιρετική regular season, η ομάδα του Nisqy παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στα play-offs του LEC και τελικά εξασφάλισε την συμμετοχή της στα Worlds χωρίς να έχει σημειώσει κάποια νίκη σε best out of 5.

Οι απόψεις για τους MAD Lions διίστανται, αφού αρκετοί θεωρούν ότι δεν μπορούν να πετύχουν το κάτι παραπάνω και άλλοι πιστεύουν ότι αν βρεθούν στο επίπεδο που ΄ήταν πριν περίπου ένα μήνα τότε θα είναι αποτελέσουν ένα δύσκολο εμπόδιο για όλους.

Nisqy – Image via Riot Games

Saigon Buffalo

Οι εκπρόσωποι του Βιετνάμ δεν μπορούν ποτέ να υποτιμηθούν στο κορυφαίο επίπεδο, αφού το gameplay τους θυμίζει πολύ την επιθετικότητα του LPL. Οι Saigon έρχονται ως το 2ο seed του VCS, όμως η παρουσία τους στο MSI, όπου πέρασαν τον 1ο όμιλο και έφτασαν μέχρι το rumble stage, δείχνει ότι μπορούν να προκαλέσουν “ζημιές”.

Saigon Buffalo – Photo by Colin Young-Wolff via Flickr/Riot Games

Royal Never Give Up

Το πιο δυνατό όνομα του ομίλου δεν είναι άλλο από την κινέζικη υπερδύναμη RNG. Ο GALA και η παρέα του στέφθηκαν πρωταθλητές του Mid-Season Invitational και μπήκαν στο Summer split ως η κορυφαία ομάδα στον κόσμο. Εκεί δεν κατάφεραν να φτάσουν στο ίδιο level και τελικά βρέθηκαν στα Worlds μέσω των Regional Finals.

Δεν χρειάζονται παραπάνω συστάσεις για το επίπεδο των παικτών της συγκεκριμένης ομάδας και το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για το μεγάλο φαβορί στην φάση των προκριματικών.

Gala – Image via Riot Games

Istanbul Wildcats

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας θα βρεθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με στόχο μία καλύτερη παρουσία από αυτή που πραγματοποίησε στο φετινό MSI, όπου κατάφερε να πάρει μόλις μία νίκη στο τουρνουά

Οι ομάδες του TCL έχουν συνθέσει μερικά πολύ δυνατά ροστερς κατά καιρούς και οι Wildcats έρχονται φέτος με πέντε Τούρκους παίκτες για να επιχειρήσουν να κάνουν την έκπληξη και να βρεθούν στην τελική φάση.

Holeyphoenix and Farfetch – Photo by Colin Young-Wolff via Riot Games

Isurus

Οι εκπρόσωποι του λατινοαμερικάνικου LLA δεν έχουν καταφέρει να αφήσουν το στίγμα τους στις διεθνείς διοργανώσεις και δύσκολα θα αλλάξει κάτι την φετινή χρονιά. Παρόλα αυτά, αρκετοί παίκτες των Isurus προέρχονται από το Μεξικό και έτσι θα αγωνιστούν σε γνώριμο έδαφος, κάτι που ενδεχομένως να έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην ψυχολογία της ομάδας.

Isurus – Image via leagupedia

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ποια είναι η δική μας πρόβλεψη όσον αφορά την τελική κατάταξη για τις ομάδες του Group B στα play-ins των Worlds 2022.

1 – RNG

2 – DRX

3 – MAD Lions

4 – Saigon Buffalo

5 – Isurus

6 – Istanbul Wildcats

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply