by Alex717 in
AΣΙΑ LCK LEC LPL MSI NA LCS NEA ΕΥΡΩΠΗ

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η τρίτη ημέρα του Mid-Season Invitational, με τoυς G2, τους T1 και τους RNG να είναι οι μόνες ομάδες που παραμένουν αήττητες στην διοργάνωση.

Η καλύτερη ομάδα της Κορέας και κατά πολλούς του κόσμου, T1, φιγουράρει στην πρώτη θέση του A’ ομίλου με  3-0 σκορ και δεν φαίνεται κάποια από τις άλλες τρείς να είναι ικανή να αμφισβητήσει την κυριαρχία της στο summoners’ rift.

Το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης έδειξε για άλλη μία φορά τα δόντια του απέναντι στους Ιάπωνες της DFM αφού δεν έδωσε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους για ακόμα ένα παιχνίδι, στέλνοντάς την ομάδα από την Ιαπωνία στο 1-2.

Στο άλλο παιχνίδι, οι Saigοn Buffalo από το Bιετνάμ ανέβηκαν στο 2-1, αφού υποχρέωσαν την λατινοαμερικάνικη Team Aze την στην τρίτη διαδοχική ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Kαι στον δεύτερο όμιλο το φαβορί για την πρώτη θέση είναι ξεκάθαρο, αφού οι Κινέζοι των RNG έχουν πλέον τρείς νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μετά την σημερινή επικράτηση εναντίων των Red Canids.

Μεγάλη μάχη θα γίνει για την δεύτερη θέση που δίνει πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αφού τόσο οι Βραζιλιάνοι όσο και οι Istanbul Wildcats με τους PSG Talon έχουν από μία νίκη και δύο ήττες.

Πολλοί θεωρούν ότι αυτή η ισοβαθμία θα σπάσει σύντομα και οι PSG Talon θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν στην δεύτερη θέση του γκρουπ.

Μετά από ένα πολύ κακό ξεκίνημα, οι Ταϊβανέζοι έσπασαν το αντίπαλο Nexus για πρώτη φορά στην διοργάνωση, απέναντι στην τούρκικη ομάδα και μένει να δούμε αν θα έχουν ανοδική πορεία στην συνέχεια.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης που βρίσκονται στον όμιλο των τριών ομάδων, επιβληθήκαν για δεύτερη φορά της ORDER από την Ωκεανία και έφτασαν το 4-0 έχοντας κερδίσει από δύο φορές τις άλλες ομάδες του γκρουπ.

Στην δεύτερη θέση του ομίλου βρίσκονται οι Εvil Geniuses, που έχουν κάνει το δύο στα δύο απέναντι στους Αυστραλούς αλλά δεν έχουν καταφέρει ακόμα να σπάσουν το Nexus των G2.

Οι ORDER έχουν ήδη μείνει πίσω στο κυνήγι της πρόκρισης αφού δεν έχουν σημειώσει νίκη και πλέον όλα δείχνουν ότι στην συνέχεια θα προσπαθήσουν απλά να προσφέρουν πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια για να πετύχουν κάποια νίκη-έκπληξη.

Από αύριο ξεκινάνε οι τρείς τελευταίες μέρες της φάσης τον ομίλων, όπου θα παίζονται κάθε μέρα τα τελευταία έξι παιχνίδια από το κάθε γκρουπ αντίτοιχα.

Η αρχή θα γίνει με τον Β’ όμιλο ο οποίος θα κριθεί την αυριανή ημέρα, με το πρώτο παιχνίδι, ανάμεσα στους PSG Talon και τους Red Canids, να ξεκινάει στις 9 πρωινή ώρα.

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply