by Alex717 in
NA LCS NEA ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Η καλοκαιρινή σεζόν είναι προ των πυλών και μετά την αναφορά στις μεταγραφές του LEC, θα δούμε τις αλλαγές παικτών που πραγματοποιήθηκαν στο Αμερικάνικο LCS.

Πέντε ομάδες ήταν αυτές που αποφάσισαν να αλλάξουν έναν ή παραπάνω παίκτες με στόχο ένα καλύτερο αποτέλεσμα την καλοκαιρινή αγωνιστική περίοδο, με τις τρείς από αυτές να μην έχουν καταφέρει να βρεθούν στα play-offs το προηγούμενο split.

Πρόκειται για τους Dignitas, τους Immortals και την TSM, στις οποίες αναμένεται να έχουμε συνολικά πέντε αλλαγές, ενώ οι περισσότερες αφορούν την ομάδα των Immortals.

Ξεκινώντας από τους Dignitas του Έλληνα προπονητή Enatron, για το toplane αποχώρησε ο FakeGod και την θέση του θα πάρει ο Νοτιο-κορεάτης Gamsu.

Ο 27χρονος πρώην επαγγελματίας παίκτης Overwatch που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στο Ευρωπαικό LCS με τους Fnatic, βοήθησε τα μέγιστα στην πορεία της ακαδημίας των 100 Thieves μέχρι τον τελικό του τουρνουά ακαδημιών LCS Proving Grounds.

Όσον αφορά την TSM, μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του δυτικού League of Legends, μετά το καταστροφικό πρώτο split της χρονιάς, ελπίζουν να επανέλθουν σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποίησαν και μία αλλαγή στο ρόστερ τους, με τον Maple να αντικαθιστά στο midlane τον Takeover που με την σειρά του είχε πάρει την θέση του Keaiduo κατά την διάρκεια του split.

Ο Maple έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την παρουσία του στην Ταιβανέζικη PSG Talon που πρωταγωνίστησε στο MSI στο παρελθόν, ενώ την αγωνιστική περίοδο που διανύσαμε αγωνίστηκε στο κινέζικο LPL με τους Anyone’s Legend, τερματίζοντας στην 13η θέση.

Τις περισσότερες αλλαγές όπως προαναφέρθηκε τις πραγματοποίησαν οι Immortals κάτι που δεν προξενεί μεγάλη εντύπωση αφού στο ανοιξιάτικο split τερμάτισαν στην τελευταία θέση σημειώνοντας μόνο πέντε νίκες.

Η τριάδα Destiny, Xerxe και Wildturtle αφέθηκε ελεύθερη από την ομάδα και την θέση τους πήραν οι Lost, Kenvi και Ignar, με τον Xerxe να καταλήγει στο LEC και τους Astralis.

O νέος jungler των Immortals ήταν στην ίδια ομάδα με τον Gamsu στην εξαιρετική πορεία των 100 Thieves Academy, ενώ στο bottom lane θα δούμε την επιστροφή του έμπειρου support παίκτη Ignar μετά από ένα χρόνο με παρτενέρ του το πρώην ad carry των Golden Guardians, Lost.

Για την αντικατάσταση του 23χρονου Νεοζηλανδού marksman, οι GG, οι οποίοι έφτασαν μέχρι τον πρώτο γύρο των playoffs, έβαλαν στην μηχανή τους τον Stixxay, μετά από ένα σύντομο πέρασμά του από την θέση του προπονητή της ομάδας.

Ο 25χρονος Αμερικάνος που έχει αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με τους CLG το 2016, θέλει να επιστρέψει στις καλές πορείες στο LCS, με την τελευταία να είναι η 3η θέση που κατέλαβε το καλοκαίρι του 2019.

Πολύ σημαντικές αλλαγές θα δούμε και στους Cloud9 μετά από μία απογοητευτική πορεία στο play-offs του προηγούμενου split και με αρκετές αντιδράσεις από τον κόσμο μετά την φυγή του coach LS.

Ίσως η πιο αξιοσημείωτη από όλες είναι η αλλαγή ρόλου που θα κάνει ο Zven, ο οποίος προωθήθηκε και πάλι στην πρώτη ομάδα για να αγωνιστεί στην θέση του support ως αντικαταστάτης του Isles.

Ο Fudge θα επανέλθει στο toplane μετά από τρείς μήνες που πέρασε παίζοντας στην μεσαία λωρίδα, με τον superstar του LCS Jensen να είναι αυτός που θα καλύψει την θέση στο mid.

O 27χρονος Δανός έχει καταφέρει να βρεθεί δύο φορές στην κορυφή του Αμερικάνικου πρωταθλήματος και θα επιστρέψει στην δράση μετά από ένα διάλλειμα από την επαγγελματική σκηνή για την ανοιξιάτικη αγωνιστική περίοδο.

Οι πρωταθλητές Evil Geniuses δεν πραγματοποίησαν αλλαγές, ενώ στο ίδιο μοτίβο κινήθηκαν επίσης 100 Thieves, CLG, Flyquest και Team Liquid.

Σημειώνεται πως δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα όλες οι αλλαγές που αναφέρθηκαν, όμως οι πληροφορίες λένε ότι είναι κλεισμένες και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στον παρακάτω πίνακα, μπορείτε να δείτε μία σύνοψη όλων των ανακατατάξεων που αναμένεται να δούμε στο LCS.

ΗΡΘΑΝΕΦΥΓΑΝ
Cloud 9 Zven (roleswap σε support)Isles / Winsome
Fudge (roleswap ξανά σε toplane)Summit
Jensen
Immortals Kenvi Xerxe
Lost Wildturtle
IgnarDestiny
Golden Guardians StixxayLost
TSM Maple Keaiduo / Takeover
Dignitas Gamsu FakeGod

Για περισσότερα μεταγραφικά νέα, κάντε ένα κλίκ στην ενότητα Μεταγραφές, στην κεντρική σελίδα του Esportal.

Share Post:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply